maandag 12 januari 2015

Laat 2015 uw Jaar zijn: Bouw een Passief Maandelijks Inkomen op

U wilt sparen voor uw pensioen, die ene wereldreis bekostigen of wat geld opzij zetten voor de studie van uw kinderen, maar U mist een inkomen om dit te verwezenlijken? 
Dan is het verstandig een passief inkomen op te bouwen.

Passief Inkomen: een uitleg
Een passief inkomen is niets anders dan een inkomen waar U eenmalig tijd, energie en/of geld aan besteed en welke daarna geld voor U blijft verdienen. In een traditioneel inkomen ruilt U Uw tijd voor inkomen. U krijgt enkel betaald als U werkt, werkt U niet krijgt U ook niets betaald. Bij een passief inkomen hoeft u maar eenmalig tijd (of geld) te investeren, terwijl daarna de inkomsten doorlopen met geen, of een minimale tijdsinvestering.

Vormen van passief inkomen zijn o.a.:

  • Onroerend goed verhuur
  • Beleggingen

Er zijn veel mensen die op dergelijk wijze een maandelijks inkomen verdienen. Echter met beleggingen en investeringen in een pand voor verhuur is een behoorlijk kapitaal noodzakelijk.

Hoe bouwt U een passief inkomen met een lage (of zonder) investering?
Er zijn vormen van passief inkomen waarbij weinig tot geen investering nodig is en wat U vanuit huis kunt doen in Uw vrij tijd. Denk hierbij aan:

  • Het schrijven een E-book en deze online verkopen
  • Het opzetten van een website met advertentie link welke U promoot, en waarbij U een commissie ontvangt, genaamd affiliate marketing 


Affiliate marketing is een zeer lucratieve activiteit als U een goed bezochte website of blog heeft.

Indien U meer wilt weten vul dan uw naam en email in rechtsboven aan deze blog, dan ontvangt U direct een aantal rapporten welke U op weg kunnen helpen.

Heeft U vragen of opmerkingen, plaats deze dan onder dit artikel. Ik hoor graag van U.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten