woensdag 1 april 2015

#30dagenminderzitten is begonnen!

Het is zover woensdag 1 April mijn start van de #30dagenminderzitten challenge. 

Voorbereiding? Die kon niet slechter... sinds zaterdagavond al ziek! Het lijkt dit winterseizoen wel prijs te zijn. Al 2 x eerder me een paar dagen minder goed gevoeld, maar dan kon ik overdag nog wel iets doen. Deze keer zelfs overdag in bed, dat wil wat zeggen bij een moeder van 3 jonge kinderen. 

Ziek of niet ik ga die challenge aan en niks uitstelgedrag. Enfin, vandaag al ruim 3 uur gezetten, mede dankzij een paasvoorstelling op school. Waarbij ze in Engeland zoiets hebben als een "hot cross bun" oftewel een krentenbol met een kruis erop. Ze zijn zoeter en plakkeriger dan een krentenbol en er zit kaneel in. Een lekkernij die in Engeland traditioneel wordt gegeten op goede vrijdag, maar tegenwoordig het hele jaar te krijgen is. Wij kunnen ze ook wel waarderen, alhoewel echt Nederlands paasbrood zeker niet minder is!

Typische hot cross buns

Ondanks een begin dat ik me wellicht anders had voorgesteld, heb ik toch vertrouwen in de #30dagenminderzitten uitdaging. Och, ik ga er gewoon vanuit dat eerder naar bed gaan in verband met uitzieken niet meetelt voor de zit uren, maar dan wel zonder tv!

Voor iedereen die meedoet met de #30dagenminderzitten uitdaging alvast heel veel plezier en succes. Laat me weten hoe het gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten