maandag 20 april 2015

Update #30dagenminderzitten

Maandag motivatie! 

De kinderen gaan na 2 weken vakantie weer naar school! Tot nu toe was de uitdaging eenvoudig te doen. Fantastisch mooi weer en 3 kinderen thuis, dat is reden genoeg om veel te bewegen en minder te zitten.

Deze morgen, nadat de kinderen op school zijn afgezet, lekker aan de slag. Rond lunchtijd heb ik alweer 3 uur gezeten! Maar eens flink gaan wanden met de hond en buiten een hapje gegeten. Ik wil nog wat doen voordat de kinderen opgehaald moeten worden. Ga ik zitten of misschien kan ik mijn laptop ergens bovenop zetten? We hebben geen statafel en het keukenblok is erg laag. Ik heb een idee.... een alternatief gebruik van de strijkplank? Ik ben niet zo groot en de strijkplank op het hoogst werkt eigenlijk best goed. Het resultaat:Benieuwd wat mijn wederhelft vanavond hierover te zeggen heeft, ik zal wat uit te leggen hebben.... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten