donderdag 23 april 2015

Wandelend Genieten

Een tijdje geleden beschreef ik in een artikel hoe mooi de omgeving van Bath is en dat daar prachtig gewandeld kan worden. Nu zijn we in de paasvakantie (voor de tweede keer) een andere bezienswaardigheid gaan bezoeken welke gerelateerd is aan Bath. Namelijk de sluizen van Caen Hill, welke behoren tot het kanalensysteem dat van Bath een bruisende stad heeft gemaakt.
Dit is een uitgesproken gelegenheid om heerlijk te wandelen en tegelijkertijd de cultuur op te snuiven. De oude paden die gebruikt werden door de paarden om de kanaalboten te trekken zijn recent in ere hersteld. Vanaf Bath tot Londen zijn er nu prachtige routes langs het kanaal, die je voeren over viaducten, langs sluizen en door historische stadjes.
Wandelen is goed voor lichaam en geest, zeker als het wordt gecombineerd met een prachtig gebied terwijl je wat leert over de lokale cultuur.
Geniet ervan!

8 opmerkingen:

 1. Prachtig. Ik hoop dat het niet overspoeld wordt door massa toeristen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Levja, het is er echt mooi en doordat het veel lokale mensen betreft heeft het ook echt de Engelse charme!

   Verwijderen
 2. Dat kan ik me wel voorstellen dat het daar mooi is om te wandelen , heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut de moeite waard Marleen, ik ben gisteren nog bij een oude Romeinse muur wezen wandelen was ook zoiets aparts. Laat maar weten als je er wat info over wil. Groetjes en een fijne avond

   Verwijderen
 3. Voor je opmerking "toppie" bedankt dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen