donderdag 21 mei 2015

Genieten voor Moeders als de Kinderen er Niet zijn!

Niets zo fijn als moeder zijn.....
Deze 10 dingen laten mama's extra genieten als ze de kinderen er niet zijn! 

1) Warm eten. Voor moeders is het niet altijd eenvoudig om een warme maaltijd te eten zonder van tafel te moeten omdat er een iets laat omvallen, halverwege moet poepen of iets van je bord wil "proeven".

2) Douchen. Wat een genot om langer dan 3 minuten onder de douche te staan zonder interruptie. Douchen is nu eenmaal lastig als je dochter van 3 haar vinger heeft gestoten en per se van mama een knuffel wil hebben.

3) Praten. Een zin van meer dan 3 woorden en dan ook nog het antwoord kunnen verstaan zonder mama, mama, mama, maaaaaam hoeft geen uitleg.

4) Slapen. Een nacht niet gestoord worden, door kinderen die willen drinken, moeten plassen of om 6.00 uur op je kamer tv willen kijken, lijkt ineens hemels.

5) Boodschappen doen. Niet dat dit nu direct je favoriete bezigheid is, maar het gaat zo veel sneller en relaxter zonder gezeur over dat zakje snoepjes.

6) Autorijden. De soort muziek die jij wilt en ook nog eens zo hard als je zelf wilt, zonder stoorzenders, dan is dat ritje in de auto ineens genieten met volle teugen.

7) Een bezienswaardigheid bezoeken. Nu zijn er best leuke dingen voor kinderen te zien en te doen in een museum of bij andere bezienswaardigheden. Echter wat is het prettig om niet al na 2 seconden iets bekijken alweer door te moeten lopen omdat je zoon iets veel stoerder heeft gezien en dit herhaalt zich continue.

8) Ochtend seks. Die mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, geen kinderen die binnenvallen en vragen wat je aan het doen bent....

9) Gaan stappen. Jazeker, uitgaan krijgt ineens een andere dimensie als de kinderen er niet zijn en je hoeft niet op de klok te kijken om er vervolgens achter te komen dat de babysitter nu naar huis moet.

10) Lest best, naar de WC. Kinderen kennen géén wc etiquette, het hebben van publiek is dan ook iets waar moeders aan wennen. Als er geen publiek is genieten we dan ook extra!Geen opmerkingen:

Een reactie posten