maandag 11 mei 2015

Waarom Tony Robbins een "Must See" is

Er zijn massa's schrijvers, sprekers, coaches of "goeroes" die beweren je leven te kunnen veranderen met een "unieke" aanpak. Van een aantal ben ik absoluut onder de indruk simpelweg omdat ik er wat van heb gelezen of heb gezien.

De vraag is: Gebruik je het?

Inmiddels heb ikzelf diverse boeken verslonden op het gebied van persoonlijke groei, nastreven van geluk & succes, plezier in het leven en de zoektocht naar balans. Een aantal van de praktische tips welke mij zijn aangereikt gebruik ik inderdaad, weer anderen ideeën hebben me aan het denken gezet, maar uiteindelijk is de zoektocht nooit voltooid. Dit is natuurlijk geen probleem aangezien groei op welk gebied dan ook continue moet worden nagestreefd. 
Mijn antwoord is dan ook: Ja ik gebruik het. 
Met de opmerking dat dit enkel geld voor het gene wat bij mij past. Probeer uit of het in jouw leven past, neem actie, zonder actie is er geen uitkomst en is het onduidelijk of een methode werkt voor jou of niet!Tony Robbins
De reden dat ik hierover begin is Anthony (Tony) Robbins. Deze levenscoach, zoals ik hem nu maar noem, heeft door zijn boeken, audio training, video's en seminars al miljoenen mensen weten te inspireren. Hij is een Amerikaan die als jonge knaap op zoek ging naar antwoorden. Als resultaat dat hij nu een van de meest invloedrijke sprekers ter wereld is, hij heeft mensen zoals Bill Clinton, Hugh Jackmann en Serena Williams gecoacht. 
Voor een compleet overzicht lees gerust zijn Engelstalige Biografie.

Het meest interessante aan het hele verhaal is dat hij volgend jaar in Londen is. Hij geeft hier een 4 daags seminar genaamd Unleash the Power Within. Dit evenement is een absolute must voor iedereen die in zijn of haar leven een positieve invloed nodig heeft. Ik weet in ieder geval zeker dat live ervaren van Tony Robbins een grotere impact zal hebben dan het lezen van alle boeken en bekijken van alle video's. De energie die vrijkomt bij een dergelijke belevenis is onbegrijpelijk als je er niet bent geweest. 

Ik geloof in zijn kracht, kennis en inspiratie en ga er zeker heen. Hoe kan ik hier zo van overtuigd zijn? Simpel, ik heb iemand gesproken die er is geweest en heb de blijvende positieve impact met eigen ogen gezien. Ik ga er voor! Ga je mee? 
Boek nu met fikse kortingen tot 30 mei.

Een Ervaring
Denk nu niet "wat duur" of "ik krijg het niet geregeld" je weet dat dat onzin is. Vier hele dagen waarin je je leven kan veranderen. Waarin je leert, wordt gemotiveerd en geïnspireerd en dat alles in één grote ervaring met muziek, beweging en zelfs entertainment. Vergelijk het met een concert van 4 dagen waar je niet alleen van geniet, maar waar je je leven kunt veranderen!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb altijd wel bewondering voor mensen als Tony Robbins die volle zalen op een dergelijke impactvolle wijze kunnen enthousiasmeren. Wat een charisma!

  Zelf ben ik minder van het 'groepsgebeuren'. Ik luister graag in alle privacy naar bijvoorbeeld Louise Hay.

  Benieuwd wat je van dit seminar zult vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Sunny, ik laat je tzt zeker weten hoe het is geweest. Nu heb ik er vooral heel veel zin in en dat "groepsgebeuren" schijnt mee te vallen.

   Wel leuk om te horen dat je Louise Hay liever privé hoort, want dat is bij mij nu juist weer niet in trek haha. Zo zie je dat je moet onderzoeken wat bij je past!

   Fijne dag!

   Verwijderen
 2. Ik heb altijd wel bewondering voor mensen als Tony Robbins die volle zalen op een dergelijke impactvolle wijze kunnen enthousiasmeren. Wat een charisma!

  Zelf ben ik minder van het 'groepsgebeuren'. Ik luister graag in alle privacy naar bijvoorbeeld Louise Hay.

  Benieuwd wat je van dit seminar zult vinden!

  BeantwoordenVerwijderen