dinsdag 9 juni 2015

Wat is Jouw Succes?

Wat is succes? Hoe en wanneer ervaar je succes? Diverse definities van succes gaan uit van het behalen van doelen. Een interessantere gedachte vind ik de persoonlijke definitie die mensen aan succes geven. Wat is jouw succes?

We denken dat we weten wat succes betekent, echter vaak is wat we beschouwen als succes niet van onszelf. We worden sterk beïnvloed door familie, vrienden en collega's om nog maar te zwijgen van de ongekende invloed die marketing op onze succes definitie heeft.

Je eigen succes
Er is niets zo erg als succesvol zijn en er uiteindelijk achter komen dat de successen die zijn behaald helemaal niet van jou zijn. Blijf je afvragen of dat waar je succesvol in wilt zijn wel echt vanuit jezelf komt. Als de successen die je wilt behalen echt van jezelf zijn, zal de weg ernaar toe zoveel meer voldoening bieden. Besef dat wat jij als succes ervaart niet hetzelfde hoeft te zijn als wat je vrienden en familie als succes ervaren. 

Stop niet met zoeken, je zult weten wanneer wat jij wilt echt vanuit jezelf komt. Neem geen genoegen met een alternatief!Success is a journey, not a destination... Quote

Ik wens je heel veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten