donderdag 21 januari 2016

Een Nieuwe Richting

Zoals al vaker verteld ben ik een Nederlandse die woonachtig was in Engeland.

Wat? 
Wacht even WAS?! 

Jazeker, we zijn begin dit jaar weer terug in Nederland. De kinderen gaan alweer vrolijk naar school met dezelfde goede zin en plezier zoals in Engeland, manlief heeft het druk met werk en ik.... Tja, ik ben weer bezig met mijn oude liefde namelijk, de paardensport.

Paardenoortjes naar voren kijkend over een weg_Paardrijden Online


Ruitersport
Degene die deze blog volgen weten dat ik wel vaker heb geschreven over paard gerelateerde zaken, zoals onder andere over paardrijden in Engeland, met name in het prachtige gebied the Cotswold. De ruitersport is in het verleden zelfs mijn bron van inkomsten geweest, welke na de verhuizing naar Engeland niet meer was te handhaven.

Echter bij terugkomst in Nederland waren de oude "paardencontacten" snel weer hernieuwd. Als er dan kansen worden geboden wil ik die niet laten liggen. Al met al betekend dit dat ik de activiteiten op deze blog tot een minimum zal gaan beperken. Misschien is je zelfs opgevallen dat de URL nu veranderd is in home.banens.nl in plaats van Banens.nl

Banens.nl verwijst nu naar de site TopHorseOutlet.com waar in februari 2016 de nieuwe ruitersport website gelanceerd zal worden.

Als je iets met paarden hebt, of het gewoon leuk vindt om op de hoogte te blijven, dan kun je me ook volgen op deze Nederlandse Facebook en/of Twitter account. Ik hoop dat ik nog wat van je hoor.

Lieve groetjes,
Nicole (Maria) Banens
3 opmerkingen:

 1. Zo...eindelijk dan...een "teken van leven" (van jou, Nicole/Maria) !!! *
  Dus je haalde Kerstmis niet? Is het weer de voormalige omgeving ? Mijn "beste vriendin" heeft paardensport ook als voornaamste hobby...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jos,
   Idd een teken van leven.... met de verhuizing ontzettend druk gehad, en zelfs vanaf kerst tot de eerste week januari geen internet. We kunnen het niet meer missen :-) We wonen weer in onze oude omgeving en paarden heeft me inderdaad altijd getrokken. Het zijn prachtig dieren, vind ik.

   Een fijne dag verder!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen