Meer Lezen

Op deze pagina zal regelmatig worden verhaalt over boeken die ik zelf gelezen heb en graag wil aanraden. Een aantal boeken zijn echte "eye openers" en in sommige gevallen zo effectief, dat het in de levens van velen dagelijks wordt toegepast. Zeker in dat van mij. 

Maandag 27 juli 2015) Een boek dat hoog in mijn leeslijst staat: "Denk Groot en Word Rijk". De recensies zijn duidelijk, deze moet je lezen niet alleen om rijk te worden maar als handboek voor algehele persoonlijk ontwikkeling. 
Update 25 september 2015 ik heb hem besteld en hij is binnengekomen, direct de eerste hoofdstukken verorberd. WOW, je moet het wel tijd geven om te laten bezinken...

Lees hier meer:

Maandag 8 juni 2015) Vrijdag avond laat dit boek onder ogen gekregen en ik had direct zin om er aan te beginnen. In twee avonden al 2/3 van het boek uit en ik kan niet wachten vanavond verder te lezen! De titel: Find Your Thing van Lucy Whittington.
Tja weer in het Engels, maar eenvoudig weg te lezen en met massa's humor het zoeken naar jou Ding beschreven. Denk nu niet dat je moet zoeken naar een verloren sleutel of zo, nee het gaat over dat Ding waar je goed in bent. Dat ene Ding dat zo gemakkelijk is, dat je met liefde doet en dat gewoon bij jou hoort. Het is dat Ding dat jij bent. Je gelooft het of niet, maar dat Ding van jou heeft waarde!! Er zijn mensen op zoek naar dat ding van jou en ze zijn bereid ervoor te betalen. Het boek loopt in 5 stappen van het vinden van je Ding tot aan het vermarkten van je Ding, zodat je kunt leven van jou Ding. Dat is toch het mooiste dat er is: Jou Ding doen en er voor betaald worden!

Lees hier meer:

Maandag 18 mei 2015) Het eerste boek dat ik noem: The 7 Habits of Highly Effective People
Het boek "The 7 Habits of Highly Effective People" van Stephen R. Covey is inmiddels een paar keer door door mij opnieuw gelezen (in het Engels) al dan niet geheel of in delen. Een absolute must read voor iedereen die het beste uit zijn leven wil halen, zowel zakelijke als privĂ©. 
Voor mij persoonlijk is met name de insteek waarbij je volgens je eigen principes en waarden je leven invulling geeft erg verhelderend. Niet alleen door de duidelijkheid waarmee alles is verwoord, maar zeker ook door de aangeboden hulpmiddelen. Het gehele boek zit verder uitstekend in elkaar en is een logisch geheel.

Lees hier meer in Engels:

Lees hier meer in Nederlands:


Regelmatig zullen er aanvullingen plaats vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten