Over Mij

Wil je ook alles uit het leven halen en echt genieten? 
Super, want dat wil ik ook, daarom schrijf ik over mijn eigen ervaringen en deel ik praktische tips en eenvoudige gewoontes die je leven zoveel mooier maken. 

Wat kun je verwachten in mijn blog?
  • Persoonlijke verhalen over diverse ervaringen, met soms wat humor
  • Tips en gewoontes over hoe positief te handelen naar succes én een leuk leven
  • Inzichten op het gebied van persoonlijke groei en het nastreven van geluk 

Om je alvast op weg te helpen deel ik helemaal gratis het eboek "Meer Genieten | 3 basis principes". Daarnaast ontvang je na 7 dagen het extra gratis eboek "Succesvol Genieten"


Klik op de afbeelding en geniet lekker mee!

Maar wie ben ik?
Ik ben Nicole, alias Maria, Banens. Geboren en getogen op het Noord-Limburgse platteland en inmiddels 36 jaar. Mijn partner en ik hebben 3 schatten van kinderen en we wonen momenteel in Engeland. Levensgenieter pur sang, van de mensen om me heen en de ervaringen die op mijn weg komen. Ik heb een wil om continue te leren, persoonlijk te groeien en nieuwe ervaringen op te doen. Hierin wordt ik geïnspireerd door mijn kinderen, partner, familie en vrienden. 
Mijn moeder (1947) was echter degene die me uiteindelijk deed besluiten om mijn ervaringen, tips en ideeën te gaan delen. Vandaar in eerste instantie de blogspot naam "Babyboomers die Genieten", die inmiddels is overgegaan naar Banens.nl die hoeft geen uitleg lijkt me.

Alles op deze blog wordt volledig gratis met je gedeeld. Het enige waar ik iets aan verdien zijn advertenties en (sommige) links op deze blog. Breng ik je op een idee of wil je een ervaring zelf opdoen, dan gebruik gerust de links die je doorverwijzen. Jou kost het helemaal niets extra's! Ik krijg alléén commissie van de aanbiedende partij, maar zo kan ik wel alle tips gratis blijven delen. 

Een tip om je leven te veranderen, en voor mij een evenement waar ikzelf heen ga:


  • Tony Robbins "Unleash the Power Within" in Londen. Gewoon een must!

Verder een paar van de links die je zou kunnen gebruiken om leuke ervaringen mee op te doen:

"We make a living by what we get, 
but we make a life by what we give"

-Winston Churchill-

Voor nu wil ik je bedanken voor je tijd ik hoop snel weer meer met je te delen.

Geniet ervan!
Nicole
Engeland, Maart 2015